perjantai 13. syyskuuta 2019

Asukastyöpajaan valmistautumista

Tällä hetkellä teemme täydellä tohinalla valmisteluja ensi keskiviikon 18.9. asukastyöpajaa varten. Aloitimme aamun suunnittelijoiden kesken käymällä läpi asukastyöpajaan ilmoittautuneet. Ilmoittautuneita oli yhteensä 32. Kiitos erittäin paljon kaikille ilmoittautuneille!

Valitettavasti kaikkia emme voineet valita mukaan, vaan valitsimme yhteensä kymmenen. Yritimme tehdä valinnat siten, että mukaan tulisi eri ikäisiä osallistujia eri asiakasryhmistä. Suunnittelun kannalta tärkeää on, että mukana on osallistujia, jotka liikkuvat eri puolilla suunnittelualuetta. Eli mukaan on valikoitu osallistujia, jotka liikkuvat eri puolilla Lauttasaarta ja sitten myös heitä, jotka liikkuvat esimerkiksi Ruoholahdessa tai Eirassa.

Vain työpajaan valittuihin otetaan HSL:ltä tänään yhteyttä. Eli jos viestiä ei kuulu, niin valitettavasti et mahtunut tällä kertaa mukaan. Kaikki kuitenkin pääsevät osallistumaan ja vaikuttamaan täällä blogissa. Kirjoitamme tänne blogiin lyhyen koosteen työpajasta, niin kaikki muutkin saatte tietää, millaista työpajassa oli.

Nainen ja mies ostamassa mobiililippua Katajanokan Altaalla.
Asukastyöpajassa työskennellään pareittain ja ryhmissä.
Lisäksi työpajoja järjestetään HSL:ssä silloin tällöin eri aiheista, joten kannattaa seurata Facebookia ja HSL:n nettisivuja, niin tiedät, milloin uusi mahdollisuus aukeaa.

Nyt työpajan materiaalivalmistelujen pariin!

PS. Liikkumiskysely on auki vielä sunnuntaina 15.9. Joten nyt on viime hetket aikaa vastata ja vaikuttaa! Kyselyyn pääset tästä. Tähän mennessä kysely on kerännyt 3200 vastaajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti