keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Tervetuloa asukastilaisuuteen 3.12.!

Tervetuloa Lauttasaaren kauppakeskus Lauttikseen tiistaina 3.12.2019 keskustelemaan Lauttasaaren liityntälinjaston luonnoksesta meidän HSL:n suunnittelijoiden kanssa ja kysymään sinua askarruttavista asioista. Infopisteemme on auki klo 10.30–18.30, jonka aikana voit siis piipahtaa infopisteellemme sinulle sopivaan aikaan.

Julkaisemme linjastoluonnoksen ensi viikolla täällä blogissa eli oman mielipiteensä voi kertoa myös kommentoimalla blogiin. Ei siis huolta, jos et pääse meitä tapaamaan.

Infopiste:

ti 3.12. klo 10.30–18.30, Kauppakeskus Lauttis

Bussi ovet auki bussipysäkillä, taustalla kerrostaloja.
Lauttasaaren asukastilaisuus järjestetään Lauttasaaressa kauppakeskus Lauttiksessa.

8 kommenttia:

  1. Infopisteen sijainnista: suurin osa Vattuniemeläisistä, jotka pääosin käyttävät linjaa 21, käyttävät Gyldenintien metron sisäänkäyntiä, joten heidät tavoittaisi paremmin sieltä eikä Lauttiksen päästä.

    VastaaPoista
  2. Hei,

    ja kiitos kommentistasi. On totta, että moni matkustaja käyttää metroaseman toista sisäänkäyntiä bussivaihdon takia. Tilan ja sijainnin puolesta arvioimme, että kauppakeskuksen puoli on kuitenkin parempi. Infopisteen lisäksi meillä on tarkoituksena saada tavoitettua mahdollisimman laajasti porukkaa ja myös satunnaisia henkilöitä, jotka käyvät esimerkiksi kauppaostoksilla ja voivat sitten samalla piipahtaa infopisteellämme. Tulemme liikkumaan ja jakamaan infomateriaalia myös metroasemalla. Kommentointi onnistuu myös täällä blogissa, joten omat mielipiteensä saa kyllä kerrottua vierailematta infopisteellä.

    VastaaPoista
  3. Mikä on pysäkin nimi Punavuoren kadulla?

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Lipputuloilla katetaan n. puolet julkisen liikenteen kustannuksista, ja loppu verovaroilla. Veronmaksajana en voi hyväksyä kustannuksia bussilinjasta, joka kulkee metrotunnelin päällä.

    VastaaPoista
  6. Kiitos tilaisuudesta! Tulkaa vielä jututtamaan meitä alueen busseihin ja pysäkeille, siellä voi perehtyä HSL:n palveluiden käyttäjien näkemyksiin ja kokemuksiin paremmin kuin Lauttiksen käytävällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että pääsit paikalle!

      Saimme tiistaina noin 250 eri henkilöltä palautetta, ja tänne blogiinkin on kertynyt hyvin kommentteja. Laitetaan tuo ehdotuksesi ylös, jos voisimme hyödyntää sitä jossain seuraavassa linjastosuunnitelmassa. Kehitämme vuorovaikutustapoja ja nyt tämä tiistain tilaisuus oli uudenlainen, kun aiemmin olemme pitäneet muutaman tunnin iltatilaisuuksia. Kiitos ehdotuksestasi!

      Poista
  7. Paljon riippuu pysäkkien sijainnista miten uudet reitit tulee toimimaan. nyt vanhan ostarin alue on rauhoitettu liikenteeltä. mutta myös kolmen ison kaupan ostajilta. Ilolla otan vastaan suoran reitin Vattuniemestä Kamppiin.

    VastaaPoista