tiistai 27. elokuuta 2019

Vastaa liikkumiskyselyyn!

Aloitussivu liikkumiskyselystä.
Lauttasaaren liityntälinjaston liikkumiskyselyyn voi vastata 15.9. asti.
Olemme avanneet liikkumiskyselyn, jolla kartoitamme Lauttasaaren alueella kulkevien liikkumistottumuksia. Lisäksi toivomme saavamme ideoita linjastosuunnittelun tueksi. Kysely painottuu liityntälinjojen 20 ja 21(B) liikennöintialueelle.

Vastaa kyselyyn osoitteessa: https://app.maptionnaire.com/fi/6555

Liikkumiskyselyyn voit vastata 15.9.2019 asti. Kyselyyn voit vastata myös, vaikka et käyttäisi joukkoliikennettä. Vastaamiseen menee noin 5–10 minuuttia.

Käy siis vastaamassa ja kerro omista ja perheenjäsentesi matkoista. Kysymykset koskevat matkojen suuntautumista sekä mielipiteitä alueen joukkoliikenteestä.

Toivomme, että mahdollisimman moni vastaisi liikkumiskyselyyn, joten vinkkaa ihmeessä tuttavallesi!

3 kommenttia:

  1. Mielestäni on liikaa jo busseja aiheuttaa ruuhkia pysäköinnistä 4 parhaimmillaan peräsin.Suosin omaa mopoa tai autoa kelin mukaan

    VastaaPoista
  2. Kyselyn kohdassa, jossa pitäisi laittaa täppä joko kauppaan tai työpaikkaan kartalla, niin laatikko tulee juuri lauttasaaressa niiden alueiden päälle, jonne täpän haluaisi laittaa, joten tarkkuus menee helposti metsään. Laatikkoa en onnistunut liikuttamaan muualle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      näköjään tekee tuota samaa nyt meilläkin, kun testasimme uudestaan puhelimella. Aluksi se toimi aivan oikein. Valitettavasti sitä ei saada nyt korjattua. Jos haluat merkata kohteet tarkemmin, niin sitten täytyisi tietokoneella tehdä, koska siinä se onnistuu. Nämä karttavastaukset piirtyvät lämpökartoiksi, joten suurpiirteiset karttamerkinnät toimivat siinä ihan hyvin.

      Poista